Навчальний комплекс з курсу «Додаткові розділи інформаційної електроніки»

Основний зміст сторінки статті

V. S. Kyrychenko

Анотація

Розглянуто переваги, структура та функціональні можливості використання навчального комплексу для організації навчального процесу з курсу "Додаткові розділи інформаційної електроніки". Обґрунтована доцільність використання веб – технологій при створенні навчального комплексу, які дають можливість створення документів, котрі містять крім тексту, графічні зображення та анімації, звуки, відео кліпи та модулі тестування написанні за допомогою мов програмування JavaScript. Веб – технології дають більше гнучкості навчальному комплексу, дозволяють постійно підтримувати його в актуальному стані надаючи легкий спосіб для редагування та доповнення інформації, а також змінювати чи доповнювати структурні модулі навчального курсу. Навчальний комплекс створений за приведеною структурою та технологіями може буде застосований однаково ефективно як для студентів очної так і для студентів заочної форми навчання.

Бібл. 3, рис. 4.

Блок інформації про статтю

Як цитувати
Kyrychenko, V. S. (2013). Навчальний комплекс з курсу «Додаткові розділи інформаційної електроніки». Електроніка та Зв’язок, 18(4), 73–76. https://doi.org/10.20535/2312-1807.2013.18.4.158060
Розділ
Інформаційні системи та технологіі

Посилання

Terasic Technologies. Altera DE0 User Manual 2011. – 53 www.altera.com

Zakharova I.H. (2003), “Informatsionnye tekhnolohii v obrazovanii: Ucheb. posobie dlia stud. vyssh. ped. ucheb. Zavedenii”. M., izdatelskii tsentr «Akademiia». P.192 (Rus)

Starodubtsev V.A. (2002), “Kompiuternye y multymedyinye tekhnolohyy v estestvennonauchnom obrazovanyy”. Tomsk: Deltaplan. P.224 (Rus)